Jouw partner voor bedrijfsdeuren in de retailsector

Sectoren

Bedrijfsdeuren en rolluiken in de retail

Productkwaliteit staat centraal in de retailsector. Of je nu een supermarkt, speciaalzaak, kledingwinkel of een andere retailonderneming runt, bedrijfsdeuren spelen een essentiële rol. Onze bedrijfsdeuren van roestvast staal (RVS) zijn ontworpen met het oog op de retailomgeving. Ze voldoen aan hoge normen, zijn gemakkelijk schoon te maken, duurzaam en bestand tegen corrosie. Wij beheren brand- en beveiligingsrolluiken voor de retail.

”De sleutel tot succes in de retail ligt achter de juiste bedrijfsdeur”

Operationele zekerheid

In de retail is het handhaven van continuïteit cruciaal. Zelfs de kleinste onderbreking kan leiden tot productverlies en teleurstelling. Met onze bedrijfsdeuren ben je verzekerd van een ononderbroken bedrijfsvoering. Ze zijn betrouwbaar, snel en efficiënt, waardoor je winkel soepel kan blijven draaien, zelfs tijdens drukke periodes. Als er ooit een probleem optreedt met een van onze deuren, lossen we het snel en efficiënt op, zodat je bedrijf zonder onnodige vertragingen kan blijven functioneren.

Zo werken wij

Werkwijze
1

Aanvraag

Na het eerste contact gaan wij met je aanvraag aan de slag. We plannen gelijk een afspraak in.

2

Opname

Een serviceadviseur brengt op locatie de uitdaging in kaart, en geeft advies over een passende oplossing.

3

Prijsopgave

Oplossing op maat gevonden? Mooi! Wij sturen de aanbieding met alle bijbehorende informatie.

4

Check

Opdracht bevestigd? Dan komen we graag nog eens langs om een nulmeting te doen én alle wensen en eisen nog eens grondig te checken.

Vragen? Bel ons gerust!

Contact

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Veelgestelde vragen

FAQ

Heb je vragen of opmerkingen? Raadpleeg onze veelgestelde vragen, of neem contact met ons op. We helpen je graag verder!

  1. Zijn jullie gecertificeerd?

    Zeker! Naast een bedrijfscertificering, hebben wij ook 15 VCA-gecertificeerde teams. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers, en is bedoeld voor bedrijven die risicovol werk uitvoeren.

  2. Welke soorten bedrijfsdeuren behandelt DeMo?

    DeMo onderhoudt, repareert en monteert alle soorten bedrijfsdeuren. Van overheaddeuren tot rolluiken, branddeuren, snelloopdeuren of levellers: wij hebben de kennis in huis.

  3. Zijn jullie oplossingen energiezuinig?

    Wij werken altijd met energie-efficiëntie in het achterhoofd. Per casus bekijken onze monteurs wat de mogelijkheden zijn om op de lange termijn geld te besparen op stookkosten. Goed voor het milieu, en ook wel zo prettig voor je portemonnee.