Beheer: maatwerkoplossingen voor elk project

Diensten

Het geheim achter een lange levensduur

Zorgeloos beheer

Een belangrijk onderdeel van deurenbeheer is preventief onderhoud. Wij voeren jaarlijks inspecties uit om potentiële problemen vroegtijdig te detecteren en aan te pakken. Zo minimaliseren we de kans op ongeplande uitval.

 

Onze technici zijn volledig bekwaam in alle aspecten van bedrijfsdeuren, van mechanische componenten tot geavanceerde elektronica. Ze zijn getraind om eventuele problemen snel te identificeren en op te lossen. Laat het deurenbeheer aan ons over en ervaar moeiteloos gebruik van jullie deur.

Wij bieden service en beheer voor:

Reparatie en montage

Dienstverlening

Ook montage en reparatie zijn een belangrijk onderdeel van wat wij deurenbeheer noemen. Bij DeMo kan je bijvoorbeeld terecht voor nieuwbouw en vervanging. Na het eerste contact gaan wij met je aanvraag aan de slag en plannen we een afspraak in.

 • 24-uursservice voor vaste klanten
 • Partner voor service en beheer van bedrijfsdeuren
 • Meer dan 25 monteurs die écht meedenken

Vraag en antwoord

FAQ

Heb je vragen of opmerkingen? Raadpleeg onze veelgestelde vragen, of neem contact met ons op. We helpen je graag verder!

 1. Wat maakt jullie anders dan anderen?

  DeMo heeft meer dan 25 toegewijde vaste monteurs. Hierdoor kunnen we sneller reageren op vragen, en de persoonlijke aandacht geven die onze klant verdient. Wij houden de lijntjes kort.

 2. Kunnen jullie spoedservice bieden in geval van storingen?

  Absoluut! Wij bieden onze vaste klanten 24/7-service bij noodgevallen. Bel de storingslijn (0341-565070), en we staan voor je klaar.

 3. Hoe lang gaan bedrijfsdeuren mee?

  Dat is afhankelijk van verschillende factoren: het type deur, frequentie van gebruik en de omgeving. Zo gaat een deur in de wasstraat minder lang mee dan een deur op een droge locatie. Goed onderhoud kan de levensduur van een product bovendien flink verlengen.