Jouw partner voor bedrijfsdeuren in de facilitaire vastgoedsector

Sectoren

Bedrijfsdeuren in de facilitaire vastgoedbranche

In de wereld van facilitair vastgoed spelen bedrijfsdeuren een onmisbare rol. Deze speciaal ontworpen deuren dragen bij aan een gestroomlijnde bedrijfsvoering door een veilige en efficiënte toegangscontrole te waarborgen. Bovendien dragen bedrijfsdeuren bij aan een professionele uitstraling en een soepelere dagelijkse gang van zaken, waarbij ze inspelen op de specifieke behoeften van facilitaire bedrijven en bijdragen aan een georganiseerde en goed beheerde werkomgeving.

”Onze bedrijfsdeuren faciliteren een gestroomlijnde bedrijfsvoering”

Aanpasbaarheid kent geen tijd

Een ander voordeel van bedrijfsdeuren in de facilitaire vastgoedsector is hun aanpasbaarheid aan diverse behoeften. Bedrijfsdeuren zijn maatwerkoplossingen die flexibel aangepast kunnen worden aan verschillende ruimten en functies binnen facilitaire bedrijven. Van grote magazijnen tot kantoorruimten met veel verkeer: DeMo bedrijfsdeuren zijn een waardevolle aanwinst zijn voor ieder bedrijf in de facilitaire vastgoedsector.

Zo werken wij

Werkwijze
1

Aanvraag

Na het eerste contact gaan wij met je aanvraag aan de slag. We plannen gelijk een afspraak in.

2

Opname

Een serviceadviseur brengt op locatie de uitdaging in kaart, en geeft advies over een passende oplossing.

3

Prijsopgave

Oplossing op maat gevonden? Mooi! Wij sturen de aanbieding met alle bijbehorende informatie.

4

Check

Opdracht bevestigd? Dan komen we graag nog eens langs om een nulmeting te doen én alle wensen en eisen nog eens grondig te checken.

Vragen? Bel ons gerust!

Contact

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Veelgestelde vragen

FAQ

Heb je vragen of opmerkingen? Raadpleeg onze veelgestelde vragen, of neem contact met ons op. We helpen je graag verder!

  1. Zijn jullie gecertificeerd?

    Zeker! Naast een bedrijfscertificering, hebben wij ook 15 VCA-gecertificeerde teams. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers, en is bedoeld voor bedrijven die risicovol werk uitvoeren.

  2. Wat maakt jullie anders dan anderen?

    DeMo heeft meer dan 25 toegewijde vaste monteurs. Hierdoor kunnen we sneller reageren op vragen, en de persoonlijke aandacht geven die onze klant verdient. Wij houden de lijntjes kort.

  3. Zijn jullie oplossingen energiezuinig?

    Wij werken altijd met energie-efficiëntie in het achterhoofd. Per casus bekijken onze monteurs wat de mogelijkheden zijn om op de lange termijn geld te besparen op stookkosten. Goed voor het milieu, en ook wel zo prettig voor je portemonnee.