Deze vragen komen wij vaker tegen

FAQ

Algemeen

 1. Ik wil klant worden! Hoe lang duurt een intake?

  Mooi! Je bent van harte welkom. Een intake kan bij ons binnen een week, en vaak sneller.

 2. Hoe kan ik een aanvraag doen?

  Dat is eenvoudig! Klik op ‘Doe een aanvraag‘, of bel naar 0341-565070. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

 3. Wat bieden jullie aan?

  Wij zijn jouw betrouwbare partner voor alles omtrent bedrijfsdeuren! Van nieuwe deuren tot reparaties, en van spoedservice tot onderhoud: onze monteurs staan voor je klaar.

Over ons

 1. Zijn jullie gecertificeerd?

  Zeker! Naast een bedrijfscertificering, hebben wij ook 15 VCA-gecertificeerde teams. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers, en is bedoeld voor bedrijven die risicovol werk uitvoeren.

 2. Wat zijn jullie prijzen?

  Wij bieden oplossingen op maat, en daarom verschilt de prijs per situatie. Maar eerlijk is eerlijk: wij zijn niet de goedkoopste partner in de deurenmarkt. Dat komt omdat DeMo gaat voor de hoogste kwaliteit, en garant staat voor de best mogelijke service. Als wij geweest zijn, mag je er vanuit gaan dat het goed is.

 3. Welke soorten bedrijfsdeuren behandelt DeMo?

  DeMo onderhoudt, repareert en monteert alle soorten bedrijfsdeuren. Van overheaddeuren tot rolluiken, branddeuren, snelloopdeuren of levellers: wij hebben de kennis in huis.

 4. Wat maakt jullie anders dan anderen?

  DeMo heeft meer dan 25 toegewijde vaste monteurs. Hierdoor kunnen we sneller reageren op vragen, en de persoonlijke aandacht geven die onze klant verdient. Wij houden de lijntjes kort.

Diensten

 1. Hoe lang gaan bedrijfsdeuren mee?

  Dat is afhankelijk van verschillende factoren: het type deur, frequentie van gebruik en de omgeving. Zo gaat een deur in de wasstraat minder lang mee dan een deur op een droge locatie. Goed onderhoud kan de levensduur van een product bovendien flink verlengen.

 2. Leveren jullie ook nieuwe deuren?

  Jazeker! Bij DeMo kan je ook terecht voor vervanging. We komen graag langs om te kijken wat de beste oplossing is voor jouw uitdaging. Doe een aanvraag!

 3. Zijn jullie oplossingen energiezuinig?

  Wij werken altijd met energie-efficiëntie in het achterhoofd. Per casus bekijken onze monteurs wat de mogelijkheden zijn om op de lange termijn geld te besparen op stookkosten. Goed voor het milieu, en ook wel zo prettig voor je portemonnee.

 4. Werken jullie ook met serviceovereenkomsten?

  Jazeker! Zo weet je zeker dat jouw bedrijfsdeuren optimaal blijven presteren.

 5. Kunnen jullie spoedservice bieden in geval van storingen?

  Absoluut! Wij bieden onze vaste klanten 24/7-service bij noodgevallen. Bel de storingslijn (0341-565070), en we staan voor je klaar.

Andere vraag? Bel ons gerust!

Contact