Jouw partner voor bedrijfsdeuren voor facilitaire bedrijven

Sectoren

Bedrijfsdeuren bij facilitaire bedrijven

Veiligheid staat bovenaan de lijst van prioriteiten voor facilitaire bedrijven. Bedrijfsdeuren spelen hierin een cruciale rol, waarbij ze de veiligheid van zowel het personeel als het eigendom waarborgen. Ze beperken de toegang tot de faciliteit buiten de reguliere werktijden, waardoor enkel geautoriseerd personeel en bevoegde bezoekers toegang krijgen. DeMo is gespecialiseerd in deuren voor bedrijven in de soft service én hard service.

”Toegangscontrole met een voorsprong

Diverse opties op maat

Voor facilitaire bedrijven zijn er diverse mogelijkheden als het aankomt op bedrijfsdeuren. Denk hierbij aan sectionaaldeuren, roldeuren en snelloopdeuren, die stuk voor stuk passen bij specifieke behoeften. De juiste deurkeuze is afhankelijk van factoren zoals de grootte van de opening, het beoogde gebruik en de esthetische voorkeur. Bij DeMo Bedrijfsdeuren bieden we een uitgebreid assortiment, zodat je de perfecte deur voor jouw facilitaire bedrijf kunt vinden.

Zo werken wij

Werkwijze
1

Aanvraag

Na het eerste contact gaan wij met je aanvraag aan de slag. We plannen gelijk een afspraak in.

2

Opname

Een serviceadviseur brengt op locatie de uitdaging in kaart, en geeft advies over een passende oplossing.

3

Prijsopgave

Oplossing op maat gevonden? Mooi! Wij sturen de aanbieding met alle bijbehorende informatie.

4

Check

Opdracht bevestigd? Dan komen we graag nog eens langs om een nulmeting te doen én alle wensen en eisen nog eens grondig te checken.

Vragen? Bel ons gerust!

Contact

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Veelgestelde vragen

FAQ

Heb je vragen of opmerkingen? Raadpleeg onze veelgestelde vragen, of neem contact met ons op. We helpen je graag verder!

  1. Hoe lang gaan bedrijfsdeuren mee?

    Dat is afhankelijk van verschillende factoren: het type deur, frequentie van gebruik en de omgeving. Zo gaat een deur in de wasstraat minder lang mee dan een deur op een droge locatie. Goed onderhoud kan de levensduur van een product bovendien flink verlengen.

  2. Ik wil klant worden! Hoe lang duurt een intake?

    Mooi! Je bent van harte welkom. Een intake kan bij ons binnen een week, en vaak sneller.

  3. Wat bieden jullie aan?

    Wij zijn jouw betrouwbare partner voor alles omtrent bedrijfsdeuren! Van nieuwe deuren tot reparaties, en van spoedservice tot onderhoud: onze monteurs staan voor je klaar.