24-uursservice voor vaste klanten

Diensten

Wij helpen je graag

Service

Wij hechten veel waarde aan het opbouwen van duurzame relaties met onze gewaardeerde klanten. Daarom hebben we speciaal voor onze trouwe klanten een speciale 24-uursservice.

 

Ongeacht het tijdstip, of het nu midden in de nacht is of tijdens het weekend: als je een vaste klant bent, staan we bij storingen altijd voor je klaar. Wij begrijpen maar al te goed dat jouw bedrijf nooit stilstaat en dat geldt evenzeer voor onze toewijding aan service en ondersteuning.

Wij bieden service en beheer voor:

Eerste hulp bij schades

Service

Deur in de kreukels? Wij van DeMo helpen jullie graag! Onze servicemonteurs komen graag langs om jouw deur voor nood ‘lopend’ te maken. Zo weet je zeker dat je deur ’s ochtends opent en ’s avonds sluit.

Vraag en antwoord

FAQ

Heb je vragen of opmerkingen? Raadpleeg onze veelgestelde vragen, of neem contact met ons op. We helpen je graag verder!

  1. Wat maakt jullie anders dan anderen?

    DeMo heeft meer dan 25 toegewijde vaste monteurs. Hierdoor kunnen we sneller reageren op vragen, en de persoonlijke aandacht geven die onze klant verdient. Wij houden de lijntjes kort.

  2. Kunnen jullie spoedservice bieden in geval van storingen?

    Absoluut! Wij bieden onze vaste klanten 24/7-service bij noodgevallen. Bel de storingslijn (0341-565070), en we staan voor je klaar.

  3. Ik wil klant worden! Hoe lang duurt een intake?

    Mooi! Je bent van harte welkom. Een intake kan bij ons binnen een week, en vaak sneller.