Jouw partner voor deuren in bedrijfsgebouwen

Sectoren

Deuren in bedrijfsgebouwen

Bedrijfsgebouwen spelen een centrale rol in het bevorderen van een veilige en efficiënte werkomgeving. In diverse zakelijke faciliteiten, zoals bedrijfspanden, vinden bedrijfsdeuren brede toepassingen. De veelzijdigheid van deze deuren maakt ze uitermate geschikt voor gebruik in bedrijfsgebouwen. Aanpasbaarheid is een sleutelkenmerk, waardoor ze op maat kunnen worden vervaardigd om te voldoen aan specifieke eisen, of het nu gaat om extra beveiligingsopties of unieke afmetingen.

”Onze bedrijfsdeuren zijn de sleutel tot een zorgeloze bedrijfsvoering”

Veiligheid heeft prioriteit

Voor bedrijfsgebouwen zijn bedrijfsdeuren ook essentieel voor de veiligheid. Ze dragen bij aan de algehele veiligheid, beveiliging en soepele werking van de faciliteit. Jaarlijks onderhoud is van cruciaal belang om ervoor te zorgen dat de bedrijfsdeuren optimaal blijven presteren. Service is noodzakelijk om de veiligheid te handhaven en mogelijke storingen te voorkomen.

Zo werken wij

Werkwijze
1

Aanvraag

Na het eerste contact gaan wij met je aanvraag aan de slag. We plannen gelijk een afspraak in.

2

Opname

Een serviceadviseur brengt op locatie de uitdaging in kaart, en geeft advies over een passende oplossing.

3

Prijsopgave

Oplossing op maat gevonden? Mooi! Wij sturen de aanbieding met alle bijbehorende informatie.

4

Check

Opdracht bevestigd? Dan komen we graag nog eens langs om een nulmeting te doen én alle wensen en eisen nog eens grondig te checken.

Vragen? Bel ons gerust!

Contact

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Veelgestelde vragen

FAQ

Heb je vragen of opmerkingen? Raadpleeg onze veelgestelde vragen, of neem contact met ons op. We helpen je graag verder!

  1. Leveren jullie ook nieuwe deuren?

    Jazeker! Bij DeMo kan je ook terecht voor vervanging. We komen graag langs om te kijken wat de beste oplossing is voor jouw uitdaging. Doe een aanvraag!

  2. Werken jullie ook met serviceovereenkomsten?

    Jazeker! Zo weet je zeker dat jouw bedrijfsdeuren optimaal blijven presteren.

  3. Wat zijn jullie prijzen?

    Wij bieden oplossingen op maat, en daarom verschilt de prijs per situatie. Maar eerlijk is eerlijk: wij zijn niet de goedkoopste partner in de deurenmarkt. Dat komt omdat DeMo gaat voor de hoogste kwaliteit, en garant staat voor de best mogelijke service. Als wij geweest zijn, mag je er vanuit gaan dat het goed is.