Servicemonteur en monteur

Wij zijn op zoek naar een servicemonteur en monteur (38 uur per week)

Steek je graag je handen uit de mouwen en denk je in oplossingen? Zorg je graag voor een tevreden klant en draai je mee in onze 24-uurs-dienst? Beschik je over relevante kennis en ben je flexibel? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe collega.

Met ons gemotiveerde team van vijfentwintig mensen monteren wij dagelijks alle typen bedrijfsdeuren en rolluiken voor onze klanten. Naast montage verlenen wij ook service. Wij doen dit al dertig jaar lang op kwalitatief hoog niveau door heel Nederland.

Omschrijving (service)monteur

Als (service)monteur ga je zelfstandig naar de opdrachtgever. Bij de opdrachtgever monteer je rolluiken en de bedrijfsdeuren of voer je service uit. Je onderhoudt het contact met de opdrachtgever zelfstandig. Afhankelijk van het werk ga je op pad met een hulpmonteur. Als (service)monteur ben je flexibel en heb je feeling voor techniek. Zie jij jezelf aan het werk in dit gezellige en professionele bedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Wie zijn wij

DeMo onderhoudt, repareert en monteert alle soorten bedrijfsdeuren in opdracht van producenten en leveranciers. Dit doen wij met ervaren, VCA gecertificeerde monteurs die dagelijks op pad gaan in heel Nederland. In maart 2023 zijn wij verhuisd naar ons nieuwe pand in Zeewolde.

Je sollicitatie kun je indienen via het ‘solliciteren’ knop bij deze vacature of stuur een e-mail naar info@demosupport.nl. Heb je nog vragen over de functie? Voor informatie kun je bellen naar 0341 565070 of mailen naar info@demosupport.nl.