Wij zijn uw reparatie-afdeling zonder vérkoop-oogmerk

Zoekt u een partner voor reparatie van uw bedrijfsdeuren? Is verkoop van bedrijfsdeuren uw core-business? Wilt u uw bedrijfsdeuren verkopen zonder de daarbij behorende reparatie en onderhoud?

Wij repareren alle merken en types bedrijfsdeuren. En zijn graag een verlengde van uw bedrijf. Reparatie van 1 of 100 bedrijfsdeuren. Wij regelen het voor u. Met 15 geschoolde vakteams zijn we dagelijks onderweg om bedrijfsdeuren snel en met zorg te repareren. We maken gebruik van professionele apparatuur en de meeste onderdelen hebben we ter plaatse voor snelle reparatie. Wij kunnen onderdelen en toebehoren leveren van vrijwel alle type deuren en hebben een hoogwerker ter beschikking. Uw klant moet het gevoel hebben dat ze te maken hebben met de service-afdeling van uw bedrijf.

Wij zijn graag uw servicepartner
Daarom hebben we geen klantenbinding met eindgebruiker. Onze bestelbussen zijn zonder belettering en elke gekeurde deur voorzien wij van uw naam en onderhoudslabel. Wilt u meer informatie. Aarzel niet, neem contact met ons op!

Hoe wij werken:

  • U geeft aan waar er gerepareerd moet worden. Of de melding komt rechtstreeks bij ons binnen.
  • Wij gaan ter plaatse voor reparatie.
  • U ontvangt de terugkoppeling al de volgende werkdag. Zodat u direct weet waar u aan toe bent.
Ook voor storingenonderhoudadvies en montagevan bedrijfsdeuren bij uw klant staan we graag klaar. 

Onze core-business: Service en onderhoud van alle bedrijfsdeuren
Vérkoop van bedrijfsdeuren laten we aan u over

Neem vrijblijvend contact met ons op 0341 – 565070