Wij zijn uw service-afdeling zonder vérkoopoogmerk

Zoekt u voor uw bedrijfsdeuren-onderneming een betrouwbare onderhoudsafdeling? Dan zijn wij graag uw partner. DeMo onderhoudt, repareert en monteert alle soorten bedrijfsdeuren. Voor eindgebruikers met 1 tot 100 bedrijfsdeuren. Wij zijn géén leverancier van bedrijfsdeuren.

We zijn een flexibel deurmontage en –onderhoudsbedrijf. Met 15 ervaren teams gaan we dagelijks op pad om bedrijfsdeuren te onderhouden. DeMo pleegt onderhoud aan alle typen bedrijfsdeuren en toegangsdeuren. Wij kunnen onderdelen en toebehoren leveren van vrijwel alle type deuren en hebben een hoogwerker ter beschikking.

Ons doel: u ontzorgen, maar wij willen ook dat u weet waar u aan toe bent. Wij werken efficiënt zodat er geen enkel detail wordt overgeslagen. Wij zorgen ervoor dat u de regie en facturatie zelf in handen houdt. Hoe we dit doen vertellen wij u graag in een persoonlijk gesprek.

Wij zijn graag uw servicepartner
Daarom hebben we geen klantenbinding met eindgebruiker. Onze bestelbussen zijn zonder belettering en elke gekeurde deur voorzien wij van uw naam en onderhoudslabel. Wilt u meer informatie. Aarzel niet, neem contact met ons op!

Onderhoudsmogelijkheden:

  • Correctief onderhoud: Het uitsluitend wijzigen c.q. aanpassen van installaties.
  • Periodiek of preventief onderhoud: Onderhoud dat uitgevoerd wordt volgens een jaarlijks onderhoudsschema.
  • Curatief onderhoud / storingen

Wij doen uitsluitend waar we goed in zijn: Onderhoud en montage van alle bedrijfsdeuren.
De vérkoop laten we aan u over

Neem vrijblijvend contact met ons op 0341 – 565070