Montage

De garagedeur wordt door ons bij u thuis afgeleverd en geïnstalleerd en wij maken deze deur gratis voor u op maat. De garagedeur is standaard voorzien van een motor met 2 afstandsbedieningen.De optionele drukknop wordt in de garage gemonteerd en dient ervoor om de garagedeur zonder de afstandsbediening van binnenuit te bedienen. Al onze garagedeuren hebben 100 mm inbouw ruimte nodig (links + rechts) en aan de bovenzijde 200 mm. Staat de door u gewenste maat er niet bij, dan kunt u er voor kiezen om een garagedeur op maat te bestellen. Ook kan de garagedeur in veel gevallen voor u op maat worden gemaakt, zo kan de gewenste maat gemaakt worden door de monteur. De prijs is excl. inmeten van de garagedeur. Dit kunt u echter heel eenvoudig zelf doen. U geeft aan ons de breedte en hoogtemaat van uw deuropening door. Daarnaast geeft u de ruimte aan die u aan beide zijden naast en boven de deuropening heeft.

De panelen zijn voorzien van plankenstructuur en met een houtnerf. De panelen zijn 40 mm dik geïsoleerd met polyurethaan en zijn gemaakt van verzinkt staal van 0,35 mm. De panelen zijn eenvoudig in te korten (zowel in de breedte als in de hoogte). Beschikbare kleuren: RAL 9001 (crème-wit), RAL 6009 (donkergroen) en RAL 7016 (antraciet grijs), RAL 9010 (wit) en RAL 8014 (donkerbruin).

De motor is eenvoudig digitaal instelbaar. Onze deuren zijn voorzien van industriële rubbers aan boven- en onderzijde met een aluminium afwerking aan de boven- en onderzijde. De deuren worden geleverd met een slotje om de ketting van buitenaf te ontkoppelen, zodat de deur bij noodgevallen/stroomuitval altijd handmatig van buitenaf geopend kan worden.De motor is ook voorzien van een lamp, zo heeft u altijd licht in de garage, wanneer u de garagedeur opent en sluit.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Onderhoudsbeurt

Tijdens een periodieke onderhoudsbeurt controleren wij de algehele staat van uw rolluik of bedrijfsdeur. Ook inspecteren wij de bewegende onderdelen op een optimale en veilige werking en controleren wij de mate van slijtage. Tevens worden deze onderdelen door ons gereinigd, gesmeerd en waar nodig opnieuw afgesteld.

Herstel of vervanging

Wanneer reparatie of vervanging van een onderdeel nodig of wenselijk is, dan wordt dit door ons gerapporteerd en brengen wij een advies uit. Tevens geven wij u vanzelfsprekend een prijs opgaaf van de kosten van reparatie of vervanging van het betreffende onderdeel.

Alle merken

Wij zijn merk onafhankelijk. Zo kunt u bij ons terecht voor onderhoud aan producten van bijvoorbeeld: Crawford, Euroll, Alpha Deuren, Alsta, Condoor, DBS, Logidock, Efaflex, Elero, Hormann, Matex Metacon, MKB, Novoferm, Protector, Rycol en meer.

Service

U kunt zowel een eenmalige servicebeurt aanvragen als een service contract bij ons afsluiten. U heeft dan, zonder omkijken, de zekerheid van jaarlijks gedegen onderhoud aan uw rolluik of bedrijfsdeur. Bovendien kunnen wij bij het afsluiten van een meerjarig servicecontract een extra aantrekkelijke korting aanbieden.

Spoed? Wij komen diréct als het moet. Onze monteurs rijden 24 uur per dag, 7 dagen per week door heel Nederland om deze service te kunnen bieden.

Demo-4-350x200-klein

‘Door jarenlange ervaring kunnen wij ons onderscheiden door een kwalitatief goede en vakkundige montage uit te voeren’

Neem vrijblijvend contact met ons op 0341 – 565070